Cât de sexy este Danka Kovinic, adversara Simonei Halep din turul III la Australian Open 2022

Foto: @ Simona Halep (Instagram)

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) va juca, sâmbătă, în turul III la Australian Open 2022 cu Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA). Sporiva din Muntenegru a reușit să producă surpriza în turul 2 și a eliminat-o pe Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.

Pentru Simona va fi al doilea meci din carieră cu Kovinic. Cele două s-au mai întâlnit în 2016, la turneul din București. Atunci, Simona a câștigat în „sferturi”, scor 6-4, 6-2.

Cât de sexy este Danka Kovinic, în Galeria Foto de AICI

Kovinic n-a câştigat niciu turneu la simplu

Aflată pe locul 98 în lume, cea mai bună clasare a jucătoarei din Muntenegru datează din 2016, când a ocupat poziţia 46 WTA. Dar, până acum, Danka Kovinic nu a câștigat niciun turneu în competițiile de simplu.

Sursa Foto: Instagram-@dankakovinic
Sursa Foto: [email protected]

În 2022, până acum, Kovinic a disputat 7 partide, 4 victorii, cea mai recentă fiind la Emma Răducanu. Simpatica britanică, cu origini românești, a avut parte de o surpriză plăcută la Melbourne.

Halep ia 131.400 de dolari pentru calificarea în turul III

Simona Halep a depășit în această săptămână pragul de 38 de milioane de dolari câștigate din tenis în întreaga carieră, dar eleva lui Adrian Marcu nu se mulțumește cu atât!

Halep a reușit a 30-a victorie la Australian Open, iar succesul ei a fost recompensat așa cum se cuvine! 131.400 de dolari și 130 de puncte WTA și-a asigurat Simona pentru calificarea în turul 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina