Cătălin Zmărăndescu, mărturisiri cutremurătoare: „După incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat la etajul 10, cu picioarele în gol: ‘De ce mai trăiesc?!’” / Despre patronul FCSB: „Politica îi face pe oameni hiene” (VIDEO)

Cătălin Zmărăndescu, mărturisiri cutremurătoare: „După incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat la etajul 10, cu picioarele în gol: 'De ce mai trăiesc?!'” / Despre patronul FCSB: „Politica îi face pe oameni hiene” (VIDEO)
Zmărăndescu a vorbit despre perioada în care a lucrat pentru Becali și despre cele mai grele momente din viața sa. Sursă Foto: Caputră Video - Damian Draghici / YouTube

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător profesionist, a vorbit într-un podcast despre perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali, cum l-a schimbat politica pe patronul FCSB, dar și despre cea mai neagră perioadă a vieții sale, în care a fost pe punctul de a se sinucide.

Zmărăndescu, despre Gigi Becali și colaborarea cu el

„Cu Gigi Becali a fost într-o altă viață. Îmi aduc mereu aminte cu plăcere prima perioadă cu Gigi Becali, când încă nu intrase în fotbal, în politică, era un om ca noi.
Politica îi face pe oameni nu câini, ci hiene! El nu e un om rău, dar e influențabil, crede tot ceea ce i se spune, fără să verifice. I-am spus și lui, îmi place de Gigi Becali, ăla pe care l-am știut eu. ”Ehehe, Gigi ăla s-a dus demult!”, mi-a răspuns”, a povestit Cătălin Zmărăndescu în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit GSP.

El și-a amintit că a ajuns să lucreze pentru Becali după ce, la un meci, i-a bătut un bodyguard: „A venit Gigi cu parpalacul pe umeri: ”Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!”. Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum”.

Totul s-a schimbat, însă, în 2009, când hoții i-au furat mașina lui Becali, iar Zmărăndescu a participat la recuperarea vehiculului fără implicarea poliției. A fost apoi acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților. A primit trei ani de închisoare cu suspendare și a stat în arest preventiv 29 de zile.

„Lucrurile în viața asta se întâmplă cu un motiv. Eu am primit de la Dumnezeu o pălmuță pentru tot ceea ce făceam eu atunci! Libertatea e mai scumpă decât orice”, a mai spus fostul luptător.

De ce a ajuns Zmărăndescu în pragul sinuciderii

El s-a simțit abandonat de Becali și tot atunci a fost părăsit de fosta soție, așa că a căzut în depresie și a vrut să-și pună capăt zilelor.

„În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: ”De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!”. Și m-a sunat un prieten foarte bun, de-al meu, psiholog de meserie:

”Ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum!”. S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol: ”Dacă sari tu, sar și eu!”. Mi-a zis: ”Ești un egoist, un prost, un nesimțit!”. ”De ce?”. ”Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?!”.

Și m-a făcut puternic, dintr-o slăbiciune a mea. ”Este un act de mare curaj să te sinucizi, dar și cea mai mare prostie să-ți iei viața dată de Dumnezeu! Dacă suntem pe pământ, trebuie să facem ceea ce suntem meniți să facem”. Omul ăla e și azi lângă mine, și-i mulțumesc pentru asta. Dumnezeu lucrează prin oameni!”, a mai povestit Cătălin Zmărăndescu, potrivit GSP.

Între timp, fostul luptător și-a refăcut viața alături de Luiza, ei având împreună doi copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe