Cătălina Ponor, mesaj de Anul Nou din Las Vegas. Gimnasta se recuperează pentru revenirea la Jocurile Olimpice de la Rio (FOTO)

Cătălina Ponor, mesaj de Anul Nou din Las Vegas. Gimnasta se recuperează pentru revenirea la Jocurile Olimpice de la Rio (FOTO)
Foto: instagram/Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, anul 2016 a prins-o în Las Vegas. Gimnasta a fost martorul unui show pirotehnic exploziv care i-a lăsat cu gura căscată minute bune inclusiv pe americani. Românca nu s-a dus acolo să-şi încerce norocul la cazino, ci să continue exerciţiile de recuperare alături de unul dintre cei mai valoroşi specialişti din medicina sportivă.

Într-o astfel de atmosferă a intrat în noul an Cătălina Ponor. Sportiva le-a urat prietenilor săi de pe contul de instagram La mulţi ani din Las Vegas şi a ciocnit virtual alături de ei un pahar de şampanie.

De asemenea, gimnasta a avut un mesaj de Noul An pentru români și pe pagina sa de Facebook.
„La mulți ani, dragii mei! Sa aveti un an minunat, sa iubiți, sa radeți, sa traiti fiecare clipa! Va pup!”, a spus Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor se află în Statele Unite ale Americii de aproape 2 luni unde urmează un program de recuperare după operaţia suferită în Viena la tendonul piciorului stâng.

Iar tratamentele merg de minune, gimnasta având deja primul antrenament în sală unde a început pregătirea alături de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Cătălina Ponor a revenit în activitate după o pauză de trei ani şi ne va reprezenta, alături de tinerele sale coechipiere, la Olimpiada de anul acesta de la Rio de Janeiro.