Ce i-a spus Gigi Becali bărbatului care s-a urcat pe un stâlp din fața casei lui: „Dacă vine și luna viitoare, îl las să stea acolo așa!”

Ce i-a spus Gigi Becali bărbatului care s-a urcat pe un stâlp din fața casei lui: „Dacă vine și luna viitoare, îl las să stea acolo așa!”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat s-a cocoțat, marți, pe un stâlp din fața ”palatului” din Pipera al lui Gigi Becali și a amenințat că acolo va rămâne dacă patronul FCSB nu acceptă să discute cu el. Becali s-a lăsat înduplecat și a vorbit cu bărbatul. Acesta a spus că păsuri are, iar patronul a venit și cu o soluție, dar doar pe termen limitat.

Ce au discutat Gigi Becali și bărbatul cățărat pe stâlp

„Mi-a spus că nu are casă, i-am dat niște bani, iar acum vrea casă. Mi-a zis acum ”Dă-ne bani de chirie pe o lună, că după aceea ne descurcăm”. Se dă jos? Îi dau bani de chirie pentru o lună. Dacă vine și luna viitoare, îl las să stea acolo așa, să doarmă acolo, acum ce să fac…

Nu îl cunosc, acum vreo două zile i-am mai dat bani, dar el vrea casă. ”Păi dacă nu îmi dai casă, mă urc pe stâlp. Păi urcă-te, mă!”.

Eu veneam acasă, domnul ”Dă-mi casă”. Dar nu ți-am dat bani ieri? Păi zice: ”Nu, că vreau casă!”. Dacă nu îi dau casă, se urcă pe stâlp. ”Urcă-te, mă!”. S-a urcat. Dacă mai vine, treaba lui, la revedere!”, a povestit Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Becali, despre scandalul „Djokovic”

Tot marți, patronul FCSB și-a spus părerea și despre scandalul ultimelor zile, în care personaj principal e tenismenul Novak Djokovic.

„Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. (…) E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun?”, a spus Gigi Becali.