Celentano din „Las Fierbinți” râde de Simona Halep: „Să baţi un meci şi să primeşti un milion de dolari. Tu nu vezi că-i cât racheta?”

Celentano din Las Fierbinți râde de Simona Halep: Să baţi un meci şi să primeşti un milion de dolari. Tu nu vezi că-i cât racheta?
Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului "Celentano" din Las Fierbinţi: "Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV" / Foto: Facebook / Las fierbinți

Adrian Văncică, celebrul Celentano din „Las Fierbinți” a fost protagonistul unei noi scene virale în celebrul serial de comedie de la PRO TV, Las Fierbinți. De data aceasta în prim-plan apare Simona Halep.

Simona Halep, subiect de glume în serialul Las Fierbinți

Dubla campioană de Grand Slam a ajuns subiect de glume. Celentano şi soacra lui s-au certat din cauza jucătoarei de tenis în serialul de comedie de la Pro TV.

“Băi! A ajuns prea sus, mă! Prea sus! Nu se poate! Nu e corect! Câştigi un meci, mă, un meci! Un meci! Să baţi un meci şi să primeşti un milion de dolari… Un milionnn de dolari, bă… Eu când am auzit asta am început să caut spirtu’, bă… Nu se poate bă să câştigi atâţia bani pentru un singur meci. Mă, dacă pierdea, înţelegeam, rămâneam prieteni, nu se-ntâmpla nimica, da aşa, mă, câştigă toate meciurile mă, e haplea rău de tot.

De aia i-am zis lu’ soacră-mea… I-am zis: ”Bă, ce tot ţopăi aşa, ce te bucuri tu aşa că a câştigat Simona Halep? Ce, e sor’-ta? O iubeşte lumea, bă! Băăă, o iubeşte bă, că era toată lumea-nebunită. ”Si-mo-na, Si-mo-na!”. Aplauze, urale! Mi-e ciudă, Firicel. ţie pot să-ţi zic. Mi-e ciudă de, de, de, de, de… Uite-atâta se umfla ficatu-n mine. şi ce… Bă, da Simona Halep asta mă-enervează cel mai tare, mă! Nu se poate! Io aşa am fost crescut mă, românu’ să piardă, să nu câştige niciodată. De-aia vreau să plec de-aicea. Mă duc într-un loc să nu mai aud de tenis.”, a spus îndrăgitul actor.

Celentano a făcut referire și la kilogramele Simonei Halep

Într-o altă secvență, Celentano face referire la kilogramele Simonei.

Asta este arta războiului, Firicele, să câştigi lupta fără să participi. Nu trebuia să jucăm decât meciul ăla în care am pierdut. Noi la asta ne pricepem cel mai bine, să pierdem. Pe noi ne încurcă când câştigăm. Apare unul care câştigă, bă, mă zgândăre de… Cum e asta. Simona Halep! Băi, ce mare tenismenă e asta? Nu te uiţi la ea? Tu nu vezi că-i cât racheta? Ce-i dă mă-sa să mănânce, mă?”, a mai spus Celentano.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)