Christian Eriksen a fost externat: „Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri”

Christian Eriksen a fost externat: „Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri”
Foto: Hepta - Zuma Press / Alessandro Garofalo

Christian Eriksen, mijlocașul danez care a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Danemarca – Finlanda 0-1, de la EURO 2020, a fost externat. El și-a vizitat deja echipa națională și de acolo va merge acasă, pentru a petrece timp cu familia.

Danezul Christian Eriksen a fost externat din spital. Mesajul pentru fani

„Christian Eriksen a fost operat cu succes și a fost externat din Rigshospitalet (n.r.- Spital din Copenhaga). Astăzi a vizitat echipa națională în Helsingor, iar de acolo va merge acasă și va petrece timp cu familia” – este postarea pe contul de Twitter al naționalei daneze, citată de DigiSport.

Christian Eriksen a transmis și el un mesaj: „Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri. Operația a decurs bine și mă simt bine, date fiind condițiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieți după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susțin luni, în meciul cu Rusia”.

Mijlocașului ofensiv i-a fost montat un defibrilator cardiac.

Sanjay Sharma, profesor de cardiologie sportivă la o universitate din Londra, e sceptic în privința șaselor jucătorului de a mai reveni pe teren: „Vestea bună este că va trăi. Vestea proastă este că a ajuns probabil la sfârşitul carierei sale. El nu va fi autorizat să joace în Marea Britanie, avem reguli foarte stricte în această privinţă”.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)