Christian Vieri, fostul jucător de la Inter, un alt nume în scandalul meciurilor trucate din Italia

Christian Vieri, fostul jucător de la Inter, un alt nume în scandalul meciurilor trucate din Italia
Foto: ro.wikipedia.org

Procurorii italieni care se ocupă de soluționarea meciurilor trucate din Italia au descoperit încă un meci suspect, Fiorentina – AS Roma (scor 2-2), partidă în care Adrian Mutu a deschis scorul pentru formția Viola, relatează Corriere dello Sport.

Potrivit sursei menționate, Marco Pirani, unul dintre șefii rețelei mafiote a pariat insistent că meciul dintre Fiorentina și Roma se va încheia cu o remiză, ceea ce s-a și întâmplat.

Nu este prima oară când ACF Fiorentina este acuzată de practici ilegale, întrucât în 2009, formația a fost suspectată în meciul cu Debreceni, scor 4-3, în Champions League.

Până la ora actuală autoritățile italiene au reținut 15 persoane implicate în „Calcioscommesse”, printre care și Giuseppe Signori, fost jucător la Lazio și naționala Italiei.

Alte partide care se regăsesc în lista neagră a procurorilor sunt: Genoa – AS Roma (4-3), Fiorentina – AS Roma (2-2), Lecce – Cagliari (3-3) și Genoa – Lecce (4-2).

Alt nume care va fi anchetat de procurorii italieni va fi fostul jucător italian de la Juventus, Christian Vieri, bănuit că știa prea multe despre partida Inter – Lecce din campionatul recent încheiat.

Conform jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, o interceptarea telefonică îl incriminează pe fostul internațional italian. Însă fotbalistul a negat acuzațiile care i se aduc, declarând „nu am nicio legătură cu mafia pariurilor, nu știu de ce numele meu a fost implicat în acest scandal”.

Urmăriți B1TV.ro și pe