Christoph Daum, prins cu minciuna. Ce a spus noul selecționer a supărat-o pe soția unui mare fotbalist român (VIDEO)

Christoph Daum, prins cu minciuna. Ce a spus noul selecționer a supărat-o pe soția unui mare fotbalist român (VIDEO)
Foto: cugetliber.ro

Christoph Daum este noul selecționer al României, el fiind pus în fucție de o săptămână, însă se pare că deja a fost prins cu minciuna.

Acesta a dat un interviu pentru FRF în care povestește că a vrut să-l transfere pe Marius Lăcătuș la Koln în anii 1990. Toate bune până în acest punct, până când să intervină însă soția fostului jucător stelist care infirmă această informație.

"Pot să vă spun că, în 1990, la Cupa Mondială, am fost în Italia și am încercat să-l conving pe Lăcătuș să vină să joace la FC Köln, pentru că era la momentul acela jucătorul pe care mi-l doream din naționala României" a spus Christoph Daum despre Marius Lăcătuș, potrivit GSP.

Gabi Safta, fost jurnalist, în prezent team-manager la naționala Under 16 a României, a postat pe Facebook interviul cu selecționerul, moment în care soția lui Marius Lăcătuș a lăsat un comentariu în care spune că Daum ar fi mințit.

"A mințit, n-a vorbit cu Marius în 1990 la Campionatul Mondial din Italia!", a spus Mariana Lăcătuș.

Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului