SCANDAL în sportul mondial! Conor McGregor, arestat după ce A ATACAT un autocar plin cu luptători

SCANDAL în sportul mondial! Conor McGregor, arestat după ce A ATACAT un autocar plin cu luptători

Multiplul campion MMA Conor McGregor (29 de ani) a fost arestat joi după ce a provocat un scandal monstru. Înaintea galei UFC 223, din Brooklyn, împreună cu un grup de prieteni, irlandezul a atacat autocarul în care se aflau mai mulţi luptători.

Nervos pe organizatorii care i-au retras centura mondială la categoria pană, irlandezul a fost ţinut cu greu în frâu, dar a scăpat de sub control în parcarea clădirii Barclays Center. Alături de aproximativ 20 de prieteni, McGregor a luat cu asalt un autocar, a aruncat cu tot ce i-a venit în mână, iar acţiunile sale au avut, evident, urmări grave, scrie Mediafax.

Potrivit presei americane, luptptorul Michael Chiesa a fost tăiat pe frunte, iar meciul său contra lui Anthony Pettis, de la UFC 223, a fost amânat. De asemenea, Ray Borg, prins şi el în mijlocul evenimentelor, nu a mai fost lăsat de Dana White, şeful UFC, să se lupte cu Brandon Moreno.

La puţin timp după ce a oferit imaginile reprobabile, Conor McGregor a mers şi s-a predat la o secţie de poliţie din New York, unde se află şi acum în custodie.