Cornel Dinu, noi săgeți către Gigi Becali: „El e lup la stână. Teja este un fel de argat la curtea patronului”

Cornel Dinu, noi săgeți către Gigi Becali: „El e lup la stână. Teja este un fel de argat la curtea patronului”

FCSB a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-0, înregistrând astfel prima victorie din anul 2019 și, totodată, primul succes oficial de la venirea lui Mihai Teja pe banca „roș-albaștrilor”.

Ei, bine, cu acest prilej, dinamovistul Cornel Dinu a lansat noi săgeți către conducerea FCSB, după ce nu cu mult timp din urmă intrase într-un alt clinci cu Gigi Becali.

„E greu de spus dacă avea sau are hățurile de a pregăti o echipă de asemenea nivel. Îți trebuie și un palmares. El este un fel de argat la curtea patronului Gigi Becali. Am citit acum vreo două săptămâni în Gazeta Sporturilor un articolcare prinde exact ce se petrece la FCSB de ceva timp, de când a venit Gigi Becali și spune că el vrea să facă. Lupul la stână era titlul. Stâna este a lui, iar el s-a transformat în lup. Unele oi le mănâncă, iar pe altele le jignește de nu mai pot da nici lână, nici lapte, nimic. Teja este acest argat. Primește mesaje.«Bagi oaia aia țurcană, o bagi pe asta cu copita stricată că am reparat-o eu») Cam asta este mentalitatea care se învârte la această echipă extraordinar de titrată”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.