Crin Antonescu, refuzat de FC Barcelona: ”Preşedintele ales nu se află momentan la Cotroceni”

Crin Antonescu, refuzat de FC Barcelona: ”Preşedintele ales nu se află momentan la Cotroceni”
Foto: adevarul.es

Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost refuzat de delegaţia echipei FC Barcelona. Antonescu i-ar fi vrut pe extratereştri cu Lionel Messi în frunte într-o vizită oficială la Palatul Cotroceni.

Organizatorii meciului de sâmbătă, 11 august, au refuzat sec.

„Barcelona n-are în program o întîlnire la Cotroceni. Oricum, preşedintele ales al României nu se află momentan acolo. I-am adresat o invitaţie lui Traian Băsescu, de a fi prezent la Naţional Arena, pe care sperăm că o va onora. De asemenea, ne onorează prezenţa deja confirmată a preşedintelui interimar al României, domnul Crin Antonescu”, a precizat Adrian Thiess, unul dintre organizatorii evenimentului, pentru Adevărul, el punctând faptul că acest meci de fotbal nu reprezintă o acţiune politică.

Dinamo-Barcelona se desfășoară pe National Arena, începând cu ora 20:15.

Ultima oră
12:59 - Bilanțul epidemiologic, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă