Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid – FCU Craiova. Căpitanul celor de la Rapid, oprit cu greu să nu bată un jucător

Cristian Săpunaru, criză de nervi după Rapid - FCU Craiova. Căpitanul celor de la Rapid, oprit cu greu să nu bată un jucător
Captura video

Cristi Săpunaru a fost protagonistul unui scandal uriaș la finalul meciului Rapid – U Craiova 1948, din etapa a opta a play-out-ului.

Deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti, căpitanul Rapidului s-a dus direct spre acesta și a încercat să îl lovească imediat după fluierul de final.

Totul s-a întâmplat chiar sub ochii arbitrului Bârsan, care a încercat din răsputeri să-l oprească. La fel au făcut-o și colegii săi, dar și adversarii. Și Adrian Mutu s-a dus pe teren, scrie digisport.ro.

Totul a pornit de la un gest al lui Paramatti, care s-ar fi bucurat ostentativ în fața fanilor Rapidului și le-a arătat sigla Craiovei. A urmat o discuția a lui Rareș Ilie cu italianul, dar imediat a intervenit violent Săpunaru.

Acesta a stat minute bune pe gazon și chiar a încercat să alerge după Paramatti, dar a fost ținut din nou. Ulterior, arbitrul l-a eliminat pe Săpunaru, dar și pe Paramatti.

Și în timpul meciului Săpunaru a avut un gest violent, cu un fault asupra lui Bauza, pentru care a primit doar galben în minutul 87.

Urmăriți B1TV.ro și pe