Cristiano Ronaldo, când a aflat că ratează întâlnirea cu Leo Messi de miercuri: „PCR este o mizerie” / Barcelona a bătut-o pe Juventus, la Torino, iar argentinanul a reușit să marcheze (VIDEO)

Cristiano Ronaldo, când a aflat că ratează întâlnirea cu Leo Messi de miercuri: „PCR este o mizerie” / Barcelona a bătut-o pe Juventus, la Torino, iar argentinanul a reușit să marcheze (VIDEO)
foto: Hepta.ro / DPA Images / Rolf Vennenbernd

Microbiștii din toată lumea au fost încântați de tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League, ce promitea să îi pună din nou față în față pe giganții care au dominat fotbalul mondial mai bine de un deceniu, Leo Messi și Cristiano Ronaldo. În ceea ce puteau fi ultimele lor confruntări directe, având în vedere că niciunul nu mai este la prima tinerețe, Barcelona a picat în aceeași grupă cu Juventus, iar formațiile celor doi coloși se pregăteau de două partide de cinci stele. Cu toate acestea, planurile iubitorilor de fotbal au fost date peste cap atunci când superstarul portughez a fost depistat cu COVID-19, iar Cristiano a reacționat furios. Testul de tip „PCR este o mizerie”, a scris lusitanul pe Instagram, miercuri, fiind dezamăgit că va rata întâlnirea – cel puțin cea din tur – cu marele său rival argentinian.

Cristiano Ronaldo: „PCR este o mizerie”

Cristiano Ronaldo și-a exprimat dezamăgirea că va rata partida de miercuri împotriva Barcelonei, pe Instagram, unde a descris testele de tip PCR drept o „mizerie”. Criticat pentru reacția vehementă, el ar fi șters mesajul de pe rețelele sociale.

Superstarul portughezfost testat pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce se afla în campania de dueluri internaționale, alături de selecționata Portugaliei, și deja avea ceva probleme din cauza faptului că a încălcat protocoalele COVID-19 pentru a reveni în Italia.

Noile teste pe care le-a efectuat fotbalistul lui Juventus Torino au avut, de asemenea, rezultate pozitive, astfel că el a ratat – cel puțin pentru moment – șansa de a-și măsura din nou forțele cu Leo Messi, o sursă evidentă de dezamăgire pentru cel mai bun marcator în UEFA Champions League din toate timpurile. Potrivit AS, derapajaul lui Cristian Ronaldo nu ar putea rămâne fără consecințe într-o țară care a fost afectată puternic de pandemia de coronavirus. Vincenzo Spadafora, ministrul italian pentru sport, a fost un critic foarte vocal al acțiunilor făcute de portughez după primul test pozitiv, deși fotbalistul neagă că ar fi comis vreo neregulă.

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino cu o aeronavă adaptată din punct de vedere medical, după ce fusese testat pozitiv pentru COVID-19 înaintea unei partide cu Franța, și este în carantină încă de atunci. Atât Juventus, cât și portughezul sperau că testul de marți va fi o undă verde pentru întoarcerea sa pe gazon, dar această speranță nu s-a materializat.

Fără Cristiano Ronaldo în teren, Juventus Torino a pierdut partida cu FC Barcelona din a doua etapă a grupelor UEFA Champions League, scor 0-2, iar „Bătrâna Doamnă” a avut nu mai puțin de trei goluri anulate cu ajutorul VAR. Messi a reușit și el să înscrie în prelungirile partidei, iar catalanii conduc grupa, cu șase puncte. Echipa italiană este a doua, cu trei puncte, fiind urmată de Dynamo Kiev și Ferencvaros, ambele cu câte un punct.

Rezumatul duelului dintre Juventus Torino și FC Barcelona