Cristiano Ronaldo, prestație de gală. Portughezul a reușit dubla în primul meci de la revenirea la Manchester United: „Mai presus de toate, sunt fericit să îmi ajut echipa” (FOTO, VIDEO)

Cristiano Ronaldo, prestație de gală. Portughezul a reușit dubla în primul meci de la revenirea la Manchester United: „Mai presus de toate, sunt fericit să îmi ajut echipa” (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook @ Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a revenit în forță la Manchester United și a înscris două goluri în prima partidă jucată. „Diavolii roșii” au învins-o cu 4-1 pe Newcastle, în etapa a patra de Premier League, iar la această oră sunt pe prima poziție.

Cristiano Ronaldo a reușit o dublă în primul meci de la revenirea la Manchester United

Superstarul portughez a dat prima lovitură în finalul primei reprize, când practic a îndeplinit o simplă formalitate – portarul lui Newcastle respinsese mingea greșit, iar el a speculat momentul și a împins mingea în poartă.

Newcastle a egalat în a doua repriză, în minutul 56, însă același Cristiano Ronaldo avea să o readucă în avantaj pe United.

Pentru United au mai înscris Fernandes și Lingard în minutele 80 și 90+2. Singurul gol al lui Newcastle a fost marcat de Manquillo, în minutul 56.

„Revenirea pe Old Trafford mi-a amintit de ce acest stadion este cunoscut drept Teatrul Viselor. Pentru mine, a fost mereu un loc magic în care poți reuși orice îți propui. Alături de coechipierii mei și cu sprijinul fantastic pe care îl primim mereu din tribune, înfruntăm drumul care ne așteaptă cu optimism și cu încrederea că la final vom sărbători cu toții. Mândru să fiu înapoi la Man. United și să joc din nou în Premier League, dar, mai presus de toate, fericit să îmi ajut echipa. Haideți, Diavolilor!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Facebook, după victoria cu Newcastle.

În perioada 2003-2009, Cristiano Ronaldo a evoluat timp de șase sezoane la Manchester United, alături de care câștiga trei titluri de campion al Angliei, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii și două Supercupe. Pe plan externe cucerea în premieră UEFA Champions League și Campionatul Mondial al Cluburilor.