Cristina Neagu și CSM București au ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal. Un singur gol a făcut diferența între „tigroiace” și Esbjerg

Cristina Neagu și CSM București au ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal. Un singur gol a făcut diferența între „tigroiace” și Esbjerg
Imagine de la turul disputat la București, când CSM era învinsă aparent surprinzător de Esbjerg, scor 25-26. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSM București a terminat la egalitate cu Esbjerg, scor 27-27, duminică, în Danemarca, însă a ratat accederea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” fuseseră învinse la un singur gol în turul din România, gol care în final a făcut diferența între cele două echipe.

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

CSM București era cotată cu prima șansă înaintea dublei-manșe cu Esbjerg, însă chiar și așa formația daneză a reușit să se impună săptămână trecută în România, scor 26-25, și a preluat rolul de favorită.

Astfel, „tigroaicele” aveau nevoie de o victorie la două goluri în returul din Danemarca sau de un succes la un gol în care să puncteze de cel puțin 27 de ori.

Cristina Neagu și compania au început meciul destul de ezitant, însă au înclinat balanța în favoarea lor până la pauză și au intrat în avantaj la cabine, 14-12, scor care le-ar fi asigurat prezența în semifinalele Champions League.

Esbjerg a arătat mult mai bine în partea a doua și avea să treacă în cele din urmă la conducere, iar spre finalul meciului s-a desprins la trei goluri diferență. CSM a avut o răbufnire de orgoliu și a reușit să egaleze, însă nu a mai avut suficient timp la dispoziție pentru a întoarce soarta confruntării.

Urmăriți B1TV.ro și pe