Criză de nervi rar văzută în tenisul profesionist. Viktor Troicki către arbitru: "Eşti cel mai prost arbitru din lume!… Eşti un idiot!" (VIDEO)

Criză de nervi rar văzută în tenisul profesionist. Viktor Troicki către arbitru: "Eşti cel mai prost arbitru din lume!... Eşti un idiot!" (VIDEO)
Foto: Youtube

Scene mai rar văzute în tenisul profesionist, și chiar și în sport, au avut loc miercuri în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Jucătorul de tenis sârb Viktor Troicki a avut o criză de nervi și i-a spus arbitrului de scaun Damiano Torella cuvinte grele după o decizie controversată luată de acesta.

În setul 5 al meciului, un serviciu al adversarului lui Troicki, Albert Ramos, a fost declarat aut de către arbitrii de linie, dar centralul a intervenit peste decizia acestora și a acordat punctul jucătorului spaniol, deși mingea părea clar afară. Viktor Troicki s-a dezlănțuit în acel moment "Nu! Nu! Uită-te la minge, te rog! Uită-te la ea", i-a spus acestuia arătându-i mingea de joc, după care a lovit-o nervos cu racheta trimițându-o peste arenă, lucru ce l-a făcut să primească un advertisment.

După finalizarea meciului cu victoria lui Albert Ramos, sârbul nu a uitat mingea controversată din setul decisiv și s-a lansat într-o tiradă de jigniri la adresa arbitrului: "Eşti cel mai prost arbitru din lume! Ştii ce ai făcut? Măcar ştii ce ai făcut? Eşti un idiot! Ai văzut mingea, ţi-am arătat că are var pe ea. Ai făcut 30 de greşeli astăzi în defavoarea mea", a strigat Troicki, conform Prosport.

Criză rară de nervi a sportivului Viktor Troicki la Wimbledon

Pentru această ieșire, jucătorul de pe numărul 27 mondial, riscă o amendă de 5.000 de lire steriline, mai ales că nu s-a calmat nici la conferința de presă. "Acest arbitru e atât de slab pe un teren care nu are Hawk-Eye! Nu spun că am pierdut din cauza lui, dar e frustrant să greşească numai împotriva mea la punctele importante. Ar trebui să fie amendat, pentru că mi-a furat un punct care putea schimba soarta meciului", a continuat Troicki în fața jurnaliștilor.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia