CSM Bucureşti, transfer DE MARCĂ: Cea mai bună jucătoare a Suediei va performa alături de Tigroaice timp de doi ani

CSM Bucureşti, transfer DE MARCĂ: Cea mai bună jucătoare a Suediei va performa alături de Tigroaice timp de doi ani
Foto: www.expressen.se

CSM București, clubul echipei românești de handbal, a anunțat într-un comunicat oficial că Nathalie Hagman va evolua în următoarele două sezoane alături de naționala României. Nathalie Mari Hagman, născută în 1991 este o hanbalistă suedeză care a activat în clubul danez Team Tvis Holstebro și în echipa națională a Suediei.

Handbalista care joacă în extrema dreaptă, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe 2 ani, urmând să joace alături de Tigroaice din vara acestui an. Hagman este al patrulea transfer efectuat de CSM pentru sezonul următor, după Cristina Neagu, Marit Malm Frafjord și Amanda Kurtovic, informează prosport.

Nathalie Hagman a spus că este extrem de bucuroasă în urma acestui transfer: „Este pasul următor în cariera mea, cu siguranță este și pasul potrivit. Am auzit foarte multe lucruri bune despre Club și despre orașul București. Ambiția mea este să câștig fiecare meci. Am câștigat deja Cupa EHF și îmi doresc să câștig și Champions League. Voi lupta pentru asta, la fel ca toate celelalte jucătoare din echipă. Abia aștept primul meu meci în tricoul CSM București… Va fi extraordinar!

Nathalie Hagman este cea mai tânără debutantă din echipa națională a Suediei, la doar 17 ani. A câștigat în 2015 cupa EHF și EHF Cup Winner”s Cup în 2016. Aceasta a câștigat și campionatul European de Handbal, titlul de cea mai bună jucătoare suedeză din 2016, aleasă în All Star Team-Rop și cea mai bună jucătoare a Campionatului Danez 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)