Dan Petrescu, gata să semneze cu noua echipă. Salariul uriaș promis pentru „Bursuc”, chemat ca soluție de criză

Dan Petrescu, gata să semneze cu noua echipă. Salariul uriaș promis pentru „Bursuc, chemat ca soluție de criză
foto: Hepta.ro / SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture

Dan Petrescu a plecat astăzi spre Dubai (Emirate), unde-și va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Totodată,fostul antrenor de la CFR Cluj este foarte aproape să bată palma cu arabii de la Al Nassr (Arabia Saudită), care i-au pregătit un contract de nerefuzat, informează GSP.ro.

Negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate, informează sursa citată. 2 milioane de euro anual ar urma să încaseze antrenorul român. De asemenea, Petrescu și-ar fi și pregătit primele transferuri: croatul Damjan Djokovic (30 de ani) și Andrei Burcă (27 de ani) de la CFR Cluj ar putea ajunge la „pachet” cu Petrescu. Primul, pentru 500.000 de euro, iar cel de-al doilea, pentru 1,5 milioane de euro.

Dan Petrescu, soluție de criză pentru Al Nassr

Al Nassr a câștigat de 9 ori titlul de campioană în Arabia Saudită. Ultima dată, în 2019. Dacă va semna cu arabii, Petrescu se va duela cu Răzvan Lucescu, tehnicianul care a câștigat ultimul campionat cu Al Hilal.

Al Nassr se află într-o situație dramatică în campionat. Dan Petrescu ar fi o soluție de criză, în contextul în care echipa se află pe locul 15, penultimul, cu doar 4 puncte în 8 etape. Răzvan Lucescu este lider în campionat, cu 19 puncte, urmat de al Ahli, cu 16 puncte și Al Shabab, cu 15 puncte.

Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple