Dan Petrescu nu acceptă explicațiile lui Mirel Rădoi: „Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia!”

Dan Petrescu nu acceptă explicațiile lui Mirel Rădoi: „Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia!
foto: Hepta.ro / SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture

Dan Petrescu nu acceptă scuzele lui Mirel Rădoi, cu privire la eșecurile de pe banca echipei naționalei. „Bursucul” este nemulțumit că deși tânărul antrenor a anunțat că naționala are o mentalitate ofensivă, aproape toți adversarii înscriu mai multe goluri decât „tricolorii”, meci de meci.

„Rezultatele în ultimul timp la echipa națională sunt un dezastru. Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia, chiar nu ai ce să spui. Este dureros, doare, am ajuns foarte rău!”, a declarat Petrescu pentru Pro TV.

În prezent, Petrescu este liber de contract, după experiența eșuată în Turcia, la Kayseri, unde a bifat două victorii și câte trei înfrângeri, respectiv egaluri. Acum, „Bursucul” este gata să revină pe banca unei echipe.

„Sunt liber de contract, orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în România, dar nu am avut nicio ofertă. Sunt un antrenor pretențios”, a mai transmis experimentatul antrenor.

Contraperformanța bifată de către Mirel Rădoi, pe banca naționalei României

Sub comanda lui Mirel Rădoi, România a ajuns la patruînfrângeri consecutive, două dintre acestea cu adevărat usturătoare, cu echipe împotriva cărora chiar și în mandatul lui Răzvan Lucescu sau a lui Victor Pițurcă erau considerate „pistol cu apă”. Cu Mirel Rădoi pe bancă, România a pierdut1-2 cu Georgia și 2-3 cu Armenia.

Potrivit datelor oficiale, Mirel Rădoi este selecționerul cu cele mai slabe cifre din istoria României, luând în calcul antrenorii cu un mandat relevant, adică cu peste zece meciuri la „cârma” naționalei.

Rădoi are o medie de 1,08 puncte câștigate pe meci, mai slab chiar decât Cristoph Daum, cu 1.20, Răzvan Lucescu – 1.38 șiCosmin Contra – 1.88.