Dan Petrescu refuză naționala României: „Nu m-a căutat nimeni nici când eram liber de contract”

Dan Petrescu refuză naționala României: „Nu m-a căutat nimeni nici când eram liber de contract
Foto: Facebook @ Dan Petrescu

România trebuie să găsească rapid înlocuitor pentru Mirel Rădoi. Anunțul a fost făcut chiar de către actualul selecționer, care nu mai este dispus să-și prelungească contractul ce expiră în luna noiembrie. Printre numele de posibili înlocuitori se numără Dan Petrescu, antrenor la CFR Cluj.

„Bursucul” nu este dispus să accepte o eventuală propunere de la FRF, pentru că se concentrează pe activitatea de la CFR. Mai mult, Petrescu a dezvăluit că nu a fost contactat nici măcar când a fost liber de contract.

„Sunt antrenor la CFR Cluj. Am semnat un contract pe trei ani. Când am fost liber, nu m-a căutat nimeni. Acum sunt aici. Asta nu e problema mea. (n.r – faptul că naționala trebuie să-și găsească selecționer)

Important e rezultatul, restul nu mai contează nimic. Important e că am bătut și că avem o șansă acum să ajungem la baraj (…)”, a declarat Dan Petrescu, potrivit AS.ro.

Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni, Adi Mutu și Mircea Rednic sunt alte nume menționate în spațiul public în ultimele zile, care ar putea veni pe banca naționalei. „Oli”, Boloni și Mutu sunt liberi de contract.

România, pas important pentru barajul CM 2022

În preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare, Germania este lider, cu 21 de puncte din 24 posibile, urmată de România, cu 13 și Macedonia de Nord, respectiv Armenia, cu câte 12 puncte. Islanda este pe 5, cu 8 puncte.

Pentru elevii lui Mirel Rădoi urmează duelul cu Islanda, acasă, programat pentru 11 noiembrie și pe 14 noiembrie, deplasarea din Liechtenstein.