Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson: „Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League”

Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson: „Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League”
Dan Petrescu și CFR Cluj sunt campioni la zi în Liga 1. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Petrescu, anternorul lui CFR Cluj, campioana Ligii 1, s-a comparat cu Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai renumiți tehnicieni din istoria fotbalului, și a recunoscut că și-ar dori să câștige și el UEFA Champions League.

Dan Petrescu a câștigat cinci titluri de campion al Ligii 1 ca antrenor, dintre care patru cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni. Sir Alex Ferguson are 13 campionate cu Manchester United, însă a cucerit și Champions League de două ori.

Dan Petrescu: „Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League”

„Noi vrem să câștigăm pentru că așa e normal. Când era Ferguson la Manchester United, ce îl mai motiva? Trebuia să câștige și în Europa. Vă dați seama că și eu mi-aș dori să câștig Champions League, dar nu sunt la Manchester United. Nu am același buget.

Dacă, Doamne ajută, suntem inspirați, puternici și ajungem cât mai sus, să încercam să ajungem în grupele pe care și le dorește patronul de când am venit. Poți să ai și 100 de milioane buget, asta nu înseamnă că îți asigură calificări”, a spus Dan Petrescu pentru Antena Sport.

Dan Petrescu și CFR Cluj sunt în cantonament în Austria până pe 26 iunie, iar între timp și-au aflat și adversara din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României își va măsura forțele cu formația armeană Pyunik, care are un lot evaluat de Transfermarkt la 5,96 milioanelei.

Urmăriți B1TV.ro și pe