De ce a vrut Lukaku să-l bată pe Ibrahimovic. Motivele s-au acumulat de-a lungul timpului (VIDEO)

De ce a vrut Lukaku să-l bată pe Ibrahimovic. Motivele s-au acumulat de-a lungul timpului (VIDEO)
Romelu Lukaku vs Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 ani) au uimit lumea fotbalului prin conflictul desfășurat aseară, Inter – Milan, 2-1, în sferturile Cupei Italiei. Tensiunile dintre cei doi nu sunt recente, ci-și au originea din perioada în care belgianul și suedezul au fost colegi la Manchester United.

Într-un interviu oferit pentru Gazzetta dello Sport, din 2019, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit faptul că s-a oferit la un moment dat să-i plătească lui Romelu Lukaku 50 de lire pentru fiecare preluare corectă sau atingere de calitate a balonului. Pariul a fost refuzat de belgian, a povestit actualul atacant de la Milan.

Cu prilejul dezvăluirii, Ibrahimovic nu a ezitat să-l ironizeze pe colegul său.

„Despre Romelu voi spune așa: Nu te aștepta la o tehnică bună din partea sa. Este puternic, asta e cea mai mare calitate a lui. Dacă m-ar fi ascultat…”, a povestit Ibrahimovic.

„Nu a acceptat acel pariu pentru că i-a fost frică să nu-l piardă. El m-a întrebat ce câștigă dacă intră în joc. Eu i-am spus că poate ar deveni un jucător mai bun”, a mai declarat suedezul.

Nu este exclusă ipoteza potrivit căreia Lukaku să fi fost ridiculizat sistematic în perioada petrecută la United, având în vedere comportamentul controversat al lui Zlatan.

Ce jigniri și-au adresat Lukaku și Ibrahimovic (VIDEO)

Zlatan Ibrahimovic a fost primul care a atacat: „Du-te și fă-ți rahatul tău de ritual voodoo, măgărușule!”, a strigat Zlatan către fostul său coleg.

După ce au stat cap în cap pe teren, Romelu Lukaku a vrut să treacă la pasul următor. A vrut să-l bată pe Ibrahimovic, în drum spre vestiare, dar colegii de echipă s-au opus.

În drum spre vestiare, Lukaku i-a transmis suedezului mai multe invective, printre care: „Te *** pe tine și pe nevastă-ta!”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Zlatan Ibrahimovic are centura neagră în taekwondo și este recunoscut drept unul dintre cei mai colerici sportivi din istorie.