Decizia luată de părinții Simonei Halep după ce au aflat de divorțul tenismenei

Decizia luată de părinții Simonei Halep după ce au aflat de divorțul tenismenei
Foto: Instagram / Simona Halep

Tenismena a pus mai mult preț pe cariera sportivă decât pe familie și acest lucru nu i-a picat bine lui Toni Iuruc, arată ziare.com.

După discuții lungi, Simona Halep și Toni Iuruc au ales să se despartă de comun acord, la notar

Părinții Simonei au aflat de decizia lor în această vară și au încercat să salveze mariajul fetei lor cu Toni Iuruc.

Stere și Tania Halep au mers chiar în Grecia, în vacanță cu Simona și Toni Iuruc pentru a-i convinge să nu se despartă.

Nu au reușit și tenismena cu Toni Iuruc au hotărât să divorțeze în aceste zile. Simona Halep și soțul său s-au căsătorit civil anul trecut.

Cei doi se cunosc din 2018, iar în toamna acestui an urmau să facă nunta religioasă. Simona Halep se pregătea să îmbrace rochița de mireasă, iar evenimentul din finalul acestui an avea toate detaliile puse la puncte.

Într-un decor de poveste și într-un lux incredibil, petrecerea de nuntă era programată să se desfășoare la Cazinoul din Sinaia, acolo unde erau așteptați peste 300 de invitați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)