Ce nuntă şi-a dorit să facă Simona Halep cu Toni Iuruc în data de 13 noiembrie

Ce nuntă şi-a dorit să facă Simona Halep cu Toni Iuruc în data de 13 noiembrie
Foto: Simona Halep

Băteau clopotele de nuntă în familia Simonei Halep, căci tenismena mai avea două luni până să meargă în fața lui Dumnezeu pentru a-i jura iubire lui Toni Iuruc, cel care îi devenise soț în acte încă din 15 septembrie 2021.

Cununia religioasă și petrecerea de nuntă erau programate pentru 13 noiembrie anul acesta, însă cei doi vor anula întregul eveniment de lux și vor ajunge în fața notarului pentru a divorța.

Cum ar fi trebuit să fie la nunta Simonei Halep

Simona Halep se pregătea să îmbrace rochița de mireasă, iar evenimentul din finalul acestui an avea toate detaliile puse la puncte. Într-un decor de poveste și într-un lux incredibil, petrecerea de nuntă era programată să se desfășoare la Cazinoul din Sinaia, acolo unde erau așteptați peste 300 de invitați, notează evz.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Toni Iuruc se pare că a fost cel care a ales frumoasa locație, astfel încât să fie sigur că cea pe care o va duce la altar se va simți ca o prințesă în ziua marelui eveniment.

Cazinoul din Sinaia este o locație de cinci stele, construcția clădirii fiind începută în anul 1911, la iniţiativa lui Carol, și terminată în mai puțin de 7 luni.

„Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, declara Toni Iuruc în luna septembrie anul trecut, după cununia civilă, vizavi de nunta din acest an, pentru Fanatik.

Cât ar fi costat nunta Simonei Halep la Cazinoul din Sinaia

Pentru a fi avut la dispoziție doar parterul în ziua cea mare, Toni Iuruc ar fi trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.060 de euro pe zi, potrivit unor tarife din anul 2019, publicate de primaria-sinaia.ro, tarife care cel mai probabil au crescut între timp, mai scrie sursa citată. Așadar, este lesne de înțeles că ginerele ar fi fost dispus să facă orice efort financiar doar pentru ca așteptatul eveniment să devină o nuntă regală.

În anul 2018, la Cazinoul din Sinaia, în Sala Oglinzilor, a avut loc nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, cu Alina Binder.

Urmăriți B1TV.ro și pe