Decizia Simonei Halep de a renunța la Wim Fissette naște controverse printre jurnaliștii americani

Decizia Simonei Halep de a renunța la Wim Fissette naște controverse printre jurnaliștii americani
Foto: sportsworldnews.com

Decizia Simonei Haleep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette i-a luat prin surprindere și pe jurnaliștii americani de pe site-ul Sports World News.

„Simona Halep este imposibil de antrenat? Și-a părăsit ultimul antrenor după ce a urcat de pe locul 10 în clasamentul WTA, până pe 3 în lume, totul în doar zece luni”, se precizează pe site-ul Sports World News.

În încercarea de a găsi o explicație pentru renunțarea la antrenorul Fissette, jurnaliștii americani au precizat că Halep ”poate a realizat că rezultatele reprezintă și rodul motivației sale”.

Duminică, Simona Halep a dezvăluit că s-a anunțat pe Wim Fissette printr-un mesaj că nu vor mai continua colaborarea.

„Am avut un sezon bun, totul a fost la înălțime. Dar ea nu s-a simțit comfortabil în această situație. Mai ales ținând cont de comunicare, i-a fost greu. Nu e niciodată simplu cu un antrenor străin. Eu nu am putut fi tot timpul la București. Iar când am fost, ea a trebuit să aibă grijă de mine, cu hoteluri și altele. Am avut un an extraordinar împreună și pentru mine nu era nicio problemă să continui să lucrez în aceleași condiții, dar am simțit că ei își doreau o echipă română completă. În final situația a fost dificilă pentru ea. Avea nevoie de cineva acasă la ea. Ea a fost influențată de anturaj. Deși am avut o bună relație cu echipa și cu familia ei”, a spus Wim Fissette.

Alături de Fissette, Halep a câștigat turneele de la Doha și București. De asemenea, românca a ajuns în finalele de la Roland Garros și Turneul Campioanelor și în semifinala de la Wimbledon.

În prezent, Simona Halep se află pe locul trei mondial.

Ultima oră
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit