Declarația cu care Dennis Man a lăsat perplex pe un un fost star al naționalei: „Unde ești din punct de vedere intelectual?!”

Declarația cu care Dennis Man a lăsat perplex pe un un fost star al naționalei: „Unde ești din punct de vedere intelectual?!
Dennis Man / Foto: Captură FRF TV

Dennis Man este un mare fan al manelelor. Fostul jucător de la FCSB are telefonul plin cu melodii care se încadrează în acest gen muzical, aspect recunoscut într-un interviu pentru FRF TV. Dezvăluirea jucătorului nu a fost pe placul lui Viorel Moldovan, fost component al naționalei României.

20 dintre ultimele 30 de melodii ascultate de către Dennis Man în cantonament sunt manele. Jucătorul Parmei a recunoscut cu zâmbetul pe buze, reacție care crede că motivația nu are cum să fie oferită unui sportiv prin ascultarea unor astfel de acorduri.

„OK, n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești din punct de vedere intelectual când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi omule… unde suntem?!

Nu am nimic cu copilul, fiecare să asculte orice gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situație!”, a comentat „Moldogol”, pentru DigiSport.

Man a făcut declarațiile controversate înainte de meciurile României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia, din preliminariile pentru CM 2022 Qatar.

De-a lungul carierei, Viorel Moldovan a jucat la Dinamo, Fenerbahce, FC Nantes și Rapid. 70 de selecții a bifat în națională, unde a înscris și 25 de goluri. Moldovan a debutat în tricoul tricolor în anul 1993, o perioadă de vârf a fotbalului românesc.