Denis Alibec, prins în fapt. Ce a făcut atacantul înainte de FCSB-Dinamo (FOTO)

Denis Alibec, prins în fapt. Ce a făcut atacantul înainte de FCSB-Dinamo (FOTO)

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători la meciul dintre FCSB și Dinamo, reușind să deschidă scorul în minutul 10.

Înainte de meci, însă, Denis Alibec a fost filmat de paparazzi Cancan la shopping.

Pentru a fi sigur că dă bine la televizor, știind că toate camerele vor fi pe el, atacantul a mers la cumpărături pentru a-și achiziționa o mașină de tuns.

După ce a primit mai multe sfaturi din partea vânzătorului, Alibec a plecat mulțumit de aparatul achiziționat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate
09:36 - Cruzime fără limite: Un deputat rus propune trimiterea câinilor fără stăpân ca atacatori sinucigași în Ucraina
09:32 - Vernisajul expoziției de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” de la Galeria Română are loc marți, ora 19
09:28 - Spitalele de copii din România, pline din cauza virozelor. Medic: „Nu a mai fost niciodată un asemenea val de complicații”
09:12 - Brazilienii, făcuți praf de un fost mare fotbalist pentru dansul de la Cupa Mondială: „Nu-mi vine să cred la ce asist. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”