Dintr-o familie de steliști, fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a ajuns la Dinamo: „Nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii”

Dintr-o familie de steliști, fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a ajuns la Dinamo: „Nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii”
Foto simbol: Pixabay

Alexandru Iordănescu, băiatul cel mic al fostului selecționer, a semnat recent cu CS Dinamo București, echipa nou-înființată a Ministerului de Interne, unde evoluează ca fundaș central, potrivit GSP.ro.

Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, Alexandru, a ajuns la Dinamo

CS Dinamo și-a reînființat recent secția de fotbal, iar echipa de sezonieri joacă în Liga a 4-a. Antrenorul formației este Daniel Iftodi, iar manager este fostul internațional Dănuț Lupu. Printre noii-veniți se numără și Alexandru Iordănescu (27 de ani), unul dintre băieții lui Anghel Iordănescu, fosta glorie a Stelei.

Pe vremea junioratului, Alexandru Iordănescu se anunța drept un mare talent, însă a ajuns să evolueze cel mult în Liga 2. Ultima sa echipă fusese Viitorul Domnești, din al patrulea eșalon, iar în urmă cu trei ani jucase pentru Daco-Getica, la acel moment divizionară secundă.

Deși familia Iordănescu este una de mari steliști, cu tatăl printre gloriile fostei grupări din Ghencea și cu fratele mai mare, Edward, ajuns recent antrenor la FCSB, Alexandru îmbracă tricoul lui CS Dinamo, pentru care a bifat deja trei etape.

„Da, Alexandru Iordănescu e la noi. E o situație mai specială, dar acum nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii. Iar el e un fundaș central foarte bun. E puternic, are joc de cap, noi suntem mulțumiți de prestațiile lui”, a spus Dănuț Lupu, managerul lui CS Dinamo București.