Dintr-o familie de steliști, fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a ajuns la Dinamo: „Nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii”

Dintr-o familie de steliști, fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu a ajuns la Dinamo: „Nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii”
Un fotbalist a fost suspendat 15 ani pentru că a lovit un arbitru. Foto simbol: Pixabay

Alexandru Iordănescu, băiatul cel mic al fostului selecționer, a semnat recent cu CS Dinamo București, echipa nou-înființată a Ministerului de Interne, unde evoluează ca fundaș central, potrivit GSP.ro.

Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, Alexandru, a ajuns la Dinamo

CS Dinamo și-a reînființat recent secția de fotbal, iar echipa de sezonieri joacă în Liga a 4-a. Antrenorul formației este Daniel Iftodi, iar manager este fostul internațional Dănuț Lupu. Printre noii-veniți se numără și Alexandru Iordănescu (27 de ani), unul dintre băieții lui Anghel Iordănescu, fosta glorie a Stelei.

Pe vremea junioratului, Alexandru Iordănescu se anunța drept un mare talent, însă a ajuns să evolueze cel mult în Liga 2. Ultima sa echipă fusese Viitorul Domnești, din al patrulea eșalon, iar în urmă cu trei ani jucase pentru Daco-Getica, la acel moment divizionară secundă.

Deși familia Iordănescu este una de mari steliști, cu tatăl printre gloriile fostei grupări din Ghencea și cu fratele mai mare, Edward, ajuns recent antrenor la FCSB, Alexandru îmbracă tricoul lui CS Dinamo, pentru care a bifat deja trei etape.

„Da, Alexandru Iordănescu e la noi. E o situație mai specială, dar acum nu mai e ca pe vremuri, cu steliștii și dinamoviștii. Iar el e un fundaș central foarte bun. E puternic, are joc de cap, noi suntem mulțumiți de prestațiile lui”, a spus Dănuț Lupu, managerul lui CS Dinamo București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:56 - Avertisment financiar: lira sterlină va scădea sub dolar, e posibil ca Liz Truss să fie înlocuită
15:54 - Cele mai înfricoșătoare profeții pentru anul 2023 făcute de „Baba Vanga”
15:49 - Ucrainenii din zonele ocupate se tem că vor fi mobilizați să lupte pentru Rusia după referendumuri. Primarul din Melitopol: Oamenii sunt luați direct de pe stradă și forțați să voteze pentru întreaga familie
15:33 - Cele mai mari valori din istorie pentru dolar şi franc elveţian la cursul BNR
15:27 - Emilia Șercan, despre Sorin Cîmpeanu: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)
14:54 - Piloții sârbi ar putea fi atrași de avioane militare „made in China” pentru a evita sancțiunile americane împotriva unor achiziții din Rusia