Două medalii pentru România la atletism, la Jocurile Francofoniei

Două medalii pentru România la atletism, la Jocurile Francofoniei

Atleta Ancuţa Bobocel a câştigat medalia de aur la 3.000 metri obstacole, iar Bianca Răzor a obţinut bronzul la 400 metri, joi, la Jocurile Francofoniei de la Nisa, transmite Mediafax.

Ancuţa Bobocel a terminat proba de 3000 m obstacole cu timpul de 9:46,82.

În finala de la 400 m, Bianca Răzor a reuşit să se urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere (52,69), în timp ce Adelina Pastor s-a clasat pe locul şase (56,80). Primele două poziţii au fost adjudecate de către franţuzoaicele Floria Guei (52,31) şi Marie Gayot (52,33).

După trei zile, bilanţul atletismului este de cinci medalii: două de aur (Sergiu Ursu – disc, Ancuţa Bobocel – 3000 m obs) , una de argint (Andreea Ogrăzeanu – 100 m) şi două de bronz (Adrian Vasile – lungime, Bianca Răzor – 400 m).

Ultima oră
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”