Dragomir: Steaua adună peste zece puncte în Liga Campionilor dacă reușește să nu piardă partida cu Schalke de miercuri

Dragomir: Steaua adună peste zece puncte în Liga Campionilor dacă reușește să nu piardă partida cu Schalke de miercuri

Steaua are șanse să adune zece puncte în grupa E a Ligii Campionilor dacă nu pierde prima partidă, de miercuri, cu Schalke o4, a declarat președintele LPF, Dumitru Dragomir.

„Ar fi o cinste pentru România dacă Steaua ar trece de grupe. Ar fi o mândrie să vedem o echipă în primăvara Ligii Campionilor, ar fi ceva demenţial acum pe sărăcia asta cumplită care s-a abătut asupra României. Cred că Steaua poate să-i bată pe toţi sau să ia bătaie de la toţi la nivelul acesta. Depinde cum pleacă. Dacă nu ia bătaie de la Schalke mâine seară eu zic că face peste zece puncte”, a declarat Dragomir, care le-a transmis succes jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

Președintele Ligii se așteaptă ca jucătorii steliști să le facă față nemților, spunând că el speră într-un rezultat bun al Stelei.
”E foarte dificilă grupa. Eu zic că e mai grea decât cea de anul trecut. Steaua a pierdut un jucător de mare valoare, dar poate să-l înlocuiască cu Gardoş. Gardoş se va vinde cu mai mulţi bani decât Chiricheş, o să vedeţi”, a precizat oficialul ligii.

Dumitru Dragomir a vorbit și despre tricolori, spunând că nu mai au mari șanse de a se califica la barajul pentru Cupa Mondială.

Tags:
Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia