Celebrul DUCKADAM, în al nouălea cer! Vestea uriașă pe care a primit-o: ‘Urmează să devină mamă’

Celebrul DUCKADAM, în al nouălea cer! Vestea uriașă pe care a primit-o: ‘Urmează să devină mamă’

Helmuth Duckadam a primit o veste uriașă! Fiica celebrului portar din prima căsătorie s-a măritat în SUA, iar în mai puțin de o lună va deveni mamă.

“Urmează să devină mamă pe la jumătatea lunii noiembrie, nu știu exact data, pentru că fiica mea vrea să nască natural, nu prin cezariană. Pe micuț îl va chema Daniel și abia aștept să-l cunosc. Este cel de-al patrulea nepot! Sper ca totul să fie bine, să nu existe niciun fel de probleme”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit cancan.ro.

În 2003, Helmuth Duckadam a câștigat Loteria Vizelor și a primit dreptul de a emigra în SUA. S-a stabilit, alături de Ildiko, prima lui soție, și de fiica lor, Brigitte, în Phoenix, Arizona. Fostul portar nu s-a acomodat însă peste Ocean și a revenit în România după doar un an.

Ulterior, în 2006, Helmuth Duckadam a divorțat de Ildiko, după o căsnicie care a durat 27 de ani. Cei doi au împreună doi copii, Robert și Brigitte. Fiica sa a reușit, totuși, să-și facă un rost în SUA, iar în prezent are o familie fericită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)