Dumitru Dragomir plănuiește să dea fotbalul pentru afaceri: Șeful LFP vrea să construiască împreună cu fiul său 100 de apartamente

Dumitru Dragomir plănuiește să dea fotbalul pentru afaceri: Șeful LFP vrea să construiască împreună cu fiul său 100 de apartamente
Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) plănuiește să se retragă din lumea sportului pentru afaceri în imobiliare, scrie Ziarul Financiar.

Șeful LPF  vrea să dezvolte un proiect imobiliar de 100 de apartamente, împreună cu fiul său, Bogdan Dragomir.

Investițiile ar ajunge până la 4-5 milioane de euro, blocurile urmând să fie construite într-o zonă semicentrală din București.

 
„Avem terenurile şi acum analizăm acest proiect pentru că vrem să fim convinşi că este cel mai bun moment să investim în imobiliare în contextul în care băncile nu prea mai sunt dispuse să ofere credite şi cererea e jos. Banii vor veni din surse proprii“, a declarat Bogdan Dragomir.

Fiul lui Mitică Dragomir spune că toate businessurile sale sunt realizate în parteneriat cu tatăl său. Bogdan Dragomir spune că s-a ocupat de sport până la 18 ani, iar un an mai târziu a început să facă afaceri alături de tatăl lui.

 
Astfel, el are în portofoliu hotelul Crystal Palace din nordul Capitalei, un complex de vile în Pipera, alte terenuri în Bucureşti şi în zonele din jur, precum şi două terase în Herăstrău. În total, acestea sunt evaluate la 20-30 de milioane de euro.

 
 
Urmăriți B1TV.ro și pe