E DOLIU, toți românii în LACRIMI! A murit poate cel mai cunoscut JURNALIST SPORTIV! Condeiul său ne va lipsi…

E DOLIU, toți românii în LACRIMI! A murit poate cel mai cunoscut JURNALIST SPORTIV! Condeiul său ne va lipsi...
Foto: pixabay.com

Constantin Alexe, unul dintre cei buni gazetari sportivi din România, a plecat dintre noi, a anunțat Gabi Safta, pe pagina sa de Facebook.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

„Unul dintre cei mai buni gazetari sportivi, Constantin Alexe a plecat intr-o lume mai buna, mai dreapta. Am avut onoarea sa-i fiu un fel de ucenic. In 1991, cand am intrat in redactia Gazetei Sporturilor de la etajul 4 din Conta, era fix in fata usii de pe culoar. M-a intrebat pe cine caut si i-am spus ca am fost chemat sa lucrez la Gazeta.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GĂSIT CORPUL FĂRĂ VIAȚĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT

Cand a aflat ca vin de la Sportul Romanesc (rivalitatea era asemanatare derby-urilor Dinamo-Steaua), m-a dus direct la el in birou, ultimul in stanga, dupa colt. In birou mai era si nea Mache (Eftimiu Ionescu). II parea rau sa auda ca de fapt nu voi fi la fotbal intern, ci la international, alaturi de Sorin Mihnea Dumitrescu.

BOMBĂ MONDENĂ! ‘CARMEN ȘERBAN A MURIT’! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

M-a intrebat cu cine tin si cand a auzit, mi-a dat un sfat. Sa tin cu unii care nu sunt sus, sa nu am probleme.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

«Tine. tata cu Petroul, ca aia sunt mai putin periculosi in aceasta meserie».

Ulterior am aflat ca nea Titica Alexe era cel mai infocat petrolist din presa romaneasca.

Cea mai tare amintire de pe stadioane o am chiar alaturi de domnul Alex., la celebra finala de Cupa, Petrolul-Rapid.

Desi eram amandoi la Gazeta Sporturilor, in clipa cand Ion Craciunescu urca spre loja lui Ion Iliescu pentru premiere, amandoi, eu cu nea Titica, eram pe masa presei. O tabla care dadea semne ca se face praf. Tabla a rezistat, dar ce a auzit Craciunescu de la noi…

Mergeam cu drag la el in birou si ascultam cele mai tari povesti ale fotbalul din vremea lui Dumitrache , Raducanu, Lucescu si Dobrin.

Pentru ca am acceptt pactul de a fi petrolist in redactie, a pus o vorba buna sa merg la meciuri de divizia B, sa fac cronici (adevarate cronici).

Inantea primului meci, cu Tractorul Brasov gazda mi-a dat un singur sfat.

«Vezi, tata, Tractorul face dineul in Poiana. Incepe la 8 seara si se termina cand iese soarele. Stai cu ei, nu merge in camera. Poti sa cazi sub masa daca-ti place bautura. Nu e problema, dar cand faci cronica sa spui adevarul, fara frica. Cand te intorci la ei va fi la fel, stai linisit».

De cand am aflat ca Gabriela Alexe are pagina de facebook am simtit emotia.

Speram sa-l pot revedea inainte. Imi doream o emisiune cu nea Titica. O aman.

Dumnezeu sa-l aiba in paza!”, a fost postarea lui Gabi Safta.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)