Eduard Novak, după ce a câștigat medalia de argint: Am avut și tentația de a renunța

Eduard Novak, după ce a câștigat medalia de argint: Am avut și tentația de a renunța
Foto: Facebook / Eduard Novak

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak a scris, sâmbătă, pe Facebook, după câștigarea medaliei de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m, la Jocurile Paralimpice, că în anumite momente a fost tentat să renunțe.

„Ieri am trait unul dintre cele mai frumoase momente ale vieţii mele. Participarea la Tokyo 2020 a fost ea însăşi un vis frumos, împlinit, dar medalia de argint mi-a adus o bucurie de neimaginat. A fost greu, foarte greu, în anumite momente, am avut şi tentaţia de a renunţa. Însă privesc medalia, iar fericirea e atât de mare, încât şterge toate clipele grele din spatele ei. În final, ceea ce rămâne este bucuria. Şi ea e cu atât mai mare, cu cât ştiu că atâta lume a trait-o alături de mine. Vă mulţumesc! Mai jos, amintirea cursei de ieri şi a ceremoniei de premiere, pe care le voi putea revedea ori de câte ori tentaţia de a renunţa la visurile mele ar putea reapărea”, a scris Novak pe reţeaua de socializare.

Novak mai are un aur în 2012, la Londra (ciclism – urmărire individuală, categoria C4), un argint în 2008 la Beijing (ciclism – contratimp, cat. LC2) şi un alt argint la Londra în 2012 (ciclism – contratimp, cat. C4).

Tags: