Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani, care a venit de trei ori la ea acasă: Sunt îngrozită

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani, care a venit de trei ori la ea acasă: Sunt îngrozită
Foto: Hepta - DPA Images / Zac Goodwin

Emma Răducanu s-a bucurat de un real succes în 2021, mai ales după ce a ieșit învingătoare la US Open. Totuși, odată cu faima au venit și problemele pentru tânăra sportivă, mai ales după ce a început să fie hărțuită de un bărbat de 35 de ani.

Presa britanică a dezvăluit faptul că Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, este hărțuită de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Omul a venit de 3 ori acasă la sportivă, iar scenele au îngrozito.

Emma Răducanu, gata să se mute după ce a fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani

Emma Răducanu (19 ani și 18 WTA) și mama ei au fost hărțuite în mai multe rânduri de un fost curier, un bărbat de 35 de ani care a venit de 3 ori la casa lor din Regat. Omul a fost găsit vinovat, în urma unui proces ce a avut loc vineri.

În timpul procesului, Emma Răducanu a dezvăluit că se uita constant în spate atunci când merge și se teme ca bărbatul în cauză să nu o urmărească. Evenimentele ce au avut loc recent au îngrozit-o pe sportivă.

Bărbatul a venit de 3 ori la ea acasă

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a venit prima dată la ea acasă în data de 23 noiembrie 2021, atunci când i-a adus un buchet de flori, alături de mesajul „Meriți iubire”, semnat de el, de soția lui și câinele lor.

La data de 2 decembrie 2021, bărbatul i-a lăsat Emmei Răducanu, în ușă, un bilet în care îi desena drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge la ea acasă și în care îi scria „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine”.

În ziua de 4 decembrie 2021, bărbatul a decorat de Crăciun un copac din fața casei Emmei și a furat un pantofi, crezând că este al sportivei, dar de fapt era al tatălui ei.

Când a fost văzut, sportiva l-a urmărit până la o stație de autobuz, de unde a sunat la Poliție. Fostul curier în vârstă de 35 de ani a fost găsit vinovat la Tribunal.

Sportiva, gata să se mute după evenimentele neplăcute

La Tribunal, Emma Răducanu le-a mărturisit autorităților că nu se mai simte în siguranță și își dorește să se mute.

După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, a spus ea, potrivit GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe