EURO 2016: Franţa a învins Islanda cu 5-2 şi s-a calificat în semifinalele

EURO 2016: Franţa a învins Islanda cu 5-2 şi s-a calificat în semifinalele
Foto: digi24.ro

Naţionala Franţei a câştigat cu un scor de 5-2, în meciul jucat cu prima reprezentativă a Islandei, în sferturile de finală ale Campionatului European din Franţa, disputat pe Stade de France din Saint-Dennis, potrivit Mediafax.

Primul gol a fost marcat când atacantul lui Arsenal, Olivier Giroud, primeşte o pasă foarte bună de la Matuidi, scapă singur cu Halldarsson şi şutează astfel încât portarul Islandezilor nu a mai putut apăra.

Cel de-al doilea gol a fost marcat în minutul 20' de Pogba, iar cel de-al treilea de Payet, în minutul 43'

Giroud deviază pentru Griezmann, atacantul lui Atletico scapă singur cu Halldarsson, dă o scăriţă de efect şi marchează cel de-al patrulea gol pentru francezi.

În cea de-a doua repriză a jocului, Sigurdsson centrează din dreapta, Sigthorsson ajunge primul la prima bară, reia la colţul scurt şi-l învinge pe Lloris, marcând primul gol pentru nordici, în minutul 56'.

Au marcat: Giroud 12', 59', Pogba 20', Payet 43', Griezmann 45' / Sightorsson 56', Bjarnason 84'.

Al cincelea gol pentru francezi a fost marcat în minutul 59', când Payet trimite o centrare plouată, Halldarsson iese la fel ca Tătăruşanu, Giroud câştigă duelul aerian şi înscrie cu capul.

Al doilea gol pentru nordici a fost marcat în minutul 84', când Skulason centrează din stânga, Bjornason reia cu capul şi-l învinge pe Lloris.