Fathi Taher a murit. Fostul patron al Rapidului suferea de cancer la colon

Fathi Taher a murit. Fostul patron al Rapidului suferea de cancer la colon
Vechiul Stadion „Valetin Stănescu” din Giulești, la un meci de Liga a 3-a din anul 2018. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fathi Taher a decedat, vineri, la vârsta de 73 de ani. Fostul patron al clubului de fotbal Rapid București suferea de cancer la colon.

Fathi Taher, fost patron al Rapidului, a murit

Fathi Taher a murit la Istanbul și va fi înmormântat în țara sa natală, Iordania, la Amman, potrivit Digisport.ro.

Omul de afaceri venise la Rapid București în 2008 și avea ambiții mari pentru echipa din Giulești. Cu toate acestea, la scurtă vreme avea să se retragă de la club.

Fathi Taher are o avere de circa 300 de milioane de euro și activa în turism, imobiliare și în industria alimentară.

În anul 2008, Fathi Taher pleca de la Rapid și susținea că investițiile făcute în Giulești i-au provocat pierderi de 8 milioane de euro.

Școala Româno-Americană din Pipera, Hotelul Mariott și fabrica de ciocolată Kandia au fost câteva dintre afacerile lui Taher în București.

Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o