FC Porto, cu Săpunaru integralist, a cucerit Cupa Portugaliei

FC Porto, cu Săpunaru integralist, a cucerit Cupa Portugaliei
Foto: kassiesa.nl

FC Porto a câștigat Cupa Portugaliei după ce a bătut echipa Vitoria Guimaraes cu scorul 6-2. După ce a căștigat campionatul și Europa League, Porto cucerește al treilea trofeu în acest sezon competițional. Cristian Săpunaru a fost titular la Porto, informează site-ul Pravada.ru.

Eroul zilei a fost James Rodrigues care a marcat trei goluri, în minutul 3, 45 și 73, urmat de Varela în minutul 21, Rolando ’35 și Hulk ’42.  Cei care au marcat pentru Vitoria au fost Alvaro Perreira în minutul 20 (autogol) și Silva în minutul 23.

Cele mai bune momente din meciul Porto – Vitoria Guimaraes

Embed: " />
Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină