Fiţe de campioană: un jucător de tenis a fost dat afară din sala de conferinţe ca să-i facă loc Serenei Williams (VIDEO)

Fiţe de campioană: un jucător de tenis a fost dat afară din sala de conferinţe ca să-i facă loc Serenei Williams (VIDEO)
Foto: Serena Williams (sursă: hepta.ro)

La câteva minute după ce a pierdut meciul din turul trei al turneului de mare slem, Roland Garros, Serena Williams a vrut să susţină conferinţa de presă. Însă nu a mai avut răbdare să se termine conferinţa deja începută în sală principală de presă, astfel încât cel care era acolo a fost forţat să plece, relatează News.ro, care citează publicaţia franceză L’Equipe.

“Băgaţi-mă în altă sală, mai mică, dar acum”, a cerut sportivă.

Cum şi alte săli erau ocupate, jucătoarea americană s-a îndreptat către ieşirea din centrul media.Ea a fost oprită de reprezentanţii WTA, care au decis să îi scoată rapid pe Dominic Thiem (locul 4 ATP) şi pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a acestuia din sală şi să îi mute într-o altă încăpere, unde interviurile televizate erau pe final.

“Este foarte nepoliticos”, a adăugat Serena Williams.

„Dominic Thiem era la jumătatea secțiunii de conferințe de presă în limba germană, când i să spus că a trebuit să părăsească sala de interviuri principală și să treacă la una mai mică pentru a-i face loc Serenei Williams după înfrângerea în fata Sofiei Kenin. Era furios. E şi de înțeles”, se arată în mesajul de pe Twitter alunui jurnalist sportiv.

Sâmbătă, Serena Williams a fost eliminată în turul trei al turneului de la Roland Garros, de compatrioata să Sofia Kenin, numărul 35 mondial. Kenin s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5, într-o oră şi jumătate.

De cealaltă parte, Dominic Thiem s-a calificat în optimi, trecând de uruguayanul Pablo Cuevas, numărul 47 mondial, scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre