Formația Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în grupele Ligii Europa, după 2-0 în prelungiri cu Sporting Braga

Formația Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în grupele Ligii Europa, după 2-0 în prelungiri cu Sporting Braga

Echipa românească Pandurii Târgu Jiu a învins, joi, în deplasare, portughezii de la Sporting Braga, cu scorul de 2-0 după prelungiri, calificându-se astfel în grupele Ligii Europa.

La finalul celor 90 de minute, Pandurii conducea cu 1-0, iar scorul general era 1-1. La Braga, golurile gorjenilor au fost marcate de Buleică ’15 şi Ciucur ‘117.

În tur, Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, la Cluj-Napoca, cu scorul de 1-0.

Un număr de 11.312 spectatori au asistat la meciul retur dintre cele două echipe.

Tags:
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)