Fotbal: Junior de la Bihorul Oradea, testat de Arsenal

Fotbal: Junior de la Bihorul Oradea, testat de Arsenal

Mijlocașul Emanuel Dat, de la grupa de juniori născuți în anul 2000 de la LPS Bihorul Oradea, a fost invitat de Arsenal, la Academia de la Salonic, unde va fi testat timp de trei zile, informează bihon.ro.

În Grecia este însoțit de agentul de jucători Cătălin Sărmășan, cel care a intermediat și trecerea lui Ricardo Farcaș la Arsenal.

„Este un copil care trăiește pentru fotbal, serios și dedicat. De multe ori rămâne după antrenamente să lucreze în plus. Evoluează la juniori C, o grupă cu un an mai mare decât vârsta lui. Are o tehnică bună, viteză și poate evolua pe orice post în linia de mijloc. Dacă va rămâne serios și va munci are toare premisele să ajungă sus. A lăsat o bună impresie la trialul organizat acum trei săptămâni de Liberty Sport Management și acum sperăm să reușească la testele pe care le susține la Academia lui Arsenal de la Salonic”, a declarat antrenorul juniorului, Eugen Ilișoi.

Luni, în primul joc disputat în tricoul lui Arsenal, Dat a avut o prestație bună încununată cu un gol.

Fotbalistul preferat al lui Emanuel este argentinianul Lionel Messi, iar echipa de care se simte atras este Atletico Madrid.

Tags: