Fotbalist, la un pas de moarte pe teren! A fost salvat în ultima clipă! (VIDEO)

Fotbalist, la un pas de moarte pe teren! A fost salvat în ultima clipă! (VIDEO)

Evenimentdramatic în meciul Thailanda – Slovacia. Slovacul Martin Skrtel a căzut după un duel cu Chanathip Songkrasin și și-a pierdut cunoștința. Colegii și medicii au reușit să-l salveze.

Ondrej Duda i-a acordat primul ajutor, scoțându-i limba care-i bloca respirația, iar medicii ambelor echipe au intervenit rapid pe teren pentru a-l ajuta.

Fotbalistul de la Fenerbahce și-a revenit până la urmă și chiar a continuat să joace!

A fost înlocuit de Jan Kozak după 73 de minute, notează libertatea.ro.

Slovacia s-a impus cu 3-2 la Royal Cup, în faţa Thailandei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)