FRF: Bogdan Stelea, numit antrenor principal al naționalei de fotbal U-21 a României

FRF: Bogdan Stelea, numit antrenor principal al naționalei de fotbal U-21 a României
Foto: evz.ro

Fostul portar al naționalei României, Bogdan Stelea, a fost numit antrenor principal al reprezentativei de tineret Under-21, informează Federația Română de Fotbal (FRF).

Bogdan Stelea îi urmează lui Emil Săndoi în calitate de antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21. Constantin Gâlca e noul antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la cârma naționalei Under 18 (jucători născuți în 1996)„, potrivit unui anunț al FRF.

Numirea lui Stelea a venit după ce Emil Săndoi, fostul selecționer al U-21 a anunțat, luni, că și-a reziliat contractul cu FRF pe cale amiabilă.

Din motive exclusiv personale am solicitat rezilierea pe cale amiabilă a contractului meu de antrenor principal al echipei naționale de tineret a României. A fost o decizie grea, pentru că las în urmă șapte sezoane competiționale care mi-au îmbogățit experiențta personală și cea profesională. Luasem hotărârea cu mai multe zile în urmă, numai că azi, 19 august 2013, au fost definitivate discuțiile în acest sens cu președintele Federației Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu”, a afirmat Săndoi.

Ultimele rezultate înregistrate de naționala U-21 sub cârma lui Săndoi nu au fost dintre cele mai fericite și au atras critici puternice în presa sportivă.