Galatasaray, prima ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB. Gigi Becali: El oricum costa 20 de milioane de euro

Galatasaray, prima ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB. Gigi Becali: El oricum costa 20 de milioane de euro
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Galatasaray l-a transferat recent pe Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la CS Universitatea Craiova, iar acum se pare că a pus ochii pe un alt român. Cel mai galonat club al Turciei ar fi făcut o primă ofertă oficială pentru a-l aduce la Istanbul pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul lui FCSB.

Galatasaray ar fi făcut o primă ofertă oficială pentru Olimpiu Moruțan

Galatasaray l-a adus pe Alexandru Cicâldău în schimbul a 6,5 milioane de euro, iar publicația turcă Fanatik spune că antrenorul Fatih Terim vede „primul 11” atât cu el, cât și cu Olimpiu Moruțan. Astfel, tehnicianul și Burak Elmas, președintele clubului, au convenit să facă o primă ofertă oficială de 8 milioane de euro pentru jucătorul lui FCSB, potrivit informațiilor din publicația turcă Fanatik.

Presa turcă susține că FCSB nu este dispusă să îl cedeze pe Olimpiu Moruțan pentru o sumă mai mică de 12 milioane de euro.

Ce a declarat Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB

Gigi Becali spune că încă nu a primit vreo ofertă oficială de la Galatasaray, dar că ar fi dispus să îl vândă pe Olimpiu Moruțan pentru 10 milioane de euro, deși „el oricum costa 20 de milioane”.

„Nu am primit ofertă oficială de la Galatasaray pentru Moruțan. Dacă dau 10 milioane, îl dau. El oricum costa 20 de milioane, dar a făcut meciuri mai proaste și i-am scăzut prețul”, a declarat Gigi Becali luni dimineață pentru Digisport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe