Genie Bouchard, așteptată cu flori la Cluj

Genie Bouchard, așteptată cu flori la Cluj
foto: facebook Genie Bouchard
Frumoasa sportivă Eugenie Bouchard (28 de ani), locul 506 WTA, a sosit în România. Recent, a fost acceptată direct pe tabloul principal al turneului WTA de la Cluj-Napoca.
Într-o ținută lejeră, Genie a zâmbit și a socializat cu toți cei prezenți la primirea ei.

Pe listele Transylvania Open, turneu ajuns la ediţia a doua, vor performa 32 tenismene la simplu şi 16 echipe la dublu; în joc vor fi puse 280 de puncte WTA pentru campioană iar premiile se vor ridica la suma de 251.750 dolari.

Transylvania Open se va desfășura între 8 și 16 octombrie

Apreciata canadiancă s-a bucurat de o primire călduroasă la Cluj de către organizatorii celor de la Transylvania Open, după care s-a îbdreptat spre cazare, la un hotel de cinci stele, la bordul unui bolid.

Surprizele nu s-au terminat pentru canadianca sexy:  a fost așteptată chiar de Patrick Ciorcilă, directorul turneului, care i-a dăruit un buchet de flori.

Vedeta turneelor mondiale a primit un wild-card pentru a fi acceptată pe tabloul calificărilor întrucât, poziția din clasament nu-i permitea să se înscrie în competiție; problema a fost însă rezolvată de organizatori.

Nume sonore ale tenisului, la fileul de la Cluj

Eugenie Bouchard a revenit, de puțină vreme, în circuitul WTA, după o pauză de un an și jumătate și și-a arătat disponibilitatea de a intra în competiția de la Cluj, solicitând un wild-card la turneu. Pe care, așa cum aminteam l-a și primit în condițiile în care Locul 5 este cea mai înaltă poziție atinsă de Bouchard în ierarhia WTA, în 2014.

Numeroase alete nume de referință ale turneelor actuale sportive vor participa la Cluj, printre care amintim: Barbora Krejcikova, Irina Begu sau Ana Bogdan iar zvonurile spun că există șanse reale ca o jucătoare din TOP 5 WTA să se alătura.

Urmăriți B1TV.ro și pe