Gică Hagi, nemulțumit că opiniile lui și ale lui Dan Petrescu nu mai sunt luate în seamă: „Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată”

Gică Hagi, nemulțumit că opiniile lui și ale lui Dan Petrescu nu mai sunt luate în seamă: „Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată”
Foto: Facebook @ Gheorghe Hagi

Gică Hagi continuă să agite apele înaintea confruntărilor echipei naționale din preliminariile EURO.

Hagi e nemulțumit de faptul că opiniile lui și ale lui Dan Petrescu nu mai sunt luate în seamă și cere să nu mai fie numit Rege.

„Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată”

„Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată.

Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi”, a declarat Hagi, potrivit ziare.com.

„Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor”

Antrenorul Farului a comentat declarațiile lui Dan Petrescu. Acesta afirmase că naționala României ar trebui să se teamă și de Andorra.

„Dacă nici de Petrescu nu ascultaţi… El e echilibrat, e un om care s-a dedicat, face, câştigă, el ştie ce zice. Domnilor, ştie ce zice! După aia, de ce o spune, întrebaţi-l pe el.

Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor. Cea mai mare greşeală e să tratezi lucrurile aşa. Când tratezi lucrurile aşa, ştiţi ce se întâmplă? Pierdem 3-0 acasă şi nu pare nimic ieşit din comun. 3-0 acasă cu Muntenegru! Şi lumea râde.

Eu aşa am văzut la TV. Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău! Dacă aşa pare normal… De aceea a venit Petrescu şi a zis că toate meciurile sunt grele”

Urmăriți B1TV.ro și pe