Gică Hagi, revoltat de războiul pornit de Vladimir Putin în Ucraina: „Nu se satură cu ce au?”

Gică Hagi, revoltat de războiul pornit de Vladimir Putin în Ucraina: Nu se satură cu ce au?
Foto: Facebook @ Gheorghe Hagi

Gică Hagi (57 de ani), antrenor și finanțator la Farul Constanţa, şi-a arătat indignarea privind războiul din Ucraina. A urmat un monolog manifest al „Regelui”, care consideră că interesele și banii reprezintă cauza conflictului armat din Ucraina.

„Regele” a condamnat deciziile luate de Rusia, în contextul invadării Ucrainei. Tehnicianul dobrogenilor este de părere că totul se întâmplă din cauza banilor și din cauza politicienilor care sunt „însetați” de obținerea puterii.

Hagi spune că e vorba de bani la mijloc

În opinia antrenorului de la Farul, războiul are dedesubturi financiare.

Acum cu toţii ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie linişte, pentru că nimeni din lume nu îşi doreşte acest lucru (n.r. război), pentru că pentru mine ar fi fundamental şi îmi doresc să se oprească cât mai repede, pentru că toată lumea pierde.

Toată lumea pierde şi zic si eu ‘stop’! Şi cât mai repede să facă să se înţeleagă între ei, că sunt multe interese şi mulţi bani la mijloc şi de aici vin toate probleme în societate în momentul de faţă.

De la interse mari şi bani foarte mulţi şi nu ne mai săturăm. Cei care s-au dus acolo ar trebui să-i oprească, nu noi, noi ceilalţi suntem mici, cei mari, care sunt mari şi care au putere şi informaţii şi ştiu ce să facă, să o facă repede„, a afirmat Hagi.

Revoltat de atitudinea ruşilor

„Regele” s-a enervat. S-a întrebat, retoric, dacă ruşilor nu le mai ajung teritoriile pe care le au deja.

Opriţi-vă şi să ne bucurăm cu toţii de sănătate şi de linişte şi să fie pace pe Pământ, că aşa toată lumea o să piardă. Eu nu ştiu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război, ce gândesc ei.

Nu se satură cu ce au? Nu le ajunge? Cât vrei? Ce vrei? De ce intri la mine în casă, vrei şi casa mea, şi a lui ăla, şi a lui ăla, dar cât vreţi? Nu vă săturaţi câţi bani aveţi? Câtă putere aveţi… nu vă săturaţi? Şi mă gândesc la toată populatţa din Ucraina, la tot ce s-a întâmplat.

Cât trăim şi avem ochi, să fie bine, nu să stăm în… săracii de ei. Dar din păcate eu sunt mic, ce am zis eu nu cred că se ia în seamă”, a mai spus Hagi.

Urmăriți B1TV.ro și pe