Gigi Becali dezvăluie de ce a fost condamnat Gică Popescu la închisoare în Dosarul Transferurilor: ”A făcut pușcărie pentru Copos”

Gigi Becali dezvăluie de ce a fost condamnat Gică Popescu la închisoare în Dosarul Transferurilor: ”A făcut pușcărie pentru Copos”

Dezvăluiri uluitoare ale lui Gigi Becali despre Dosarul Transferurilor. Finanțatorul Stelei a declarat că Gică Popescu a primit condamnarea de trei ani, o lună și zece zile în acest dosar din cauza lui George Copos, informează Digisport.

Becali susține că Popescu a ajuns să facă închisoare pentru că fostul patron al Rapidului l-ar fi rugat să încaseze el banii în locul său.

"Vă spun eu cum au stat lucrurile cu Popescu. Gică nu a făcut nicio evaziune. El a fost fraier că n-a spus exact cum a fost cu banii. Că l-a rugat Copos să ia un milion și să-i dea lui.

El a luat banii cash de la turci și i-a dus lui Copos. Gică Popescu a făcut pușcărie pentru Copos. Trebuia să le spună procurorilor că a luat banii pentru Copos", a declarat Gigi Becali.

Gică Popescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2015, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor.

În același dosar au mai primit condamnări cu închisoarea George Copos, Victor Becali, Ioan Becali, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Gigi Nețoiu și Jean Pădureanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe