Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Gigi Becali jubilează. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Dennis Man are 4 oferte din prima ligă engleză. Anamaria Prodan a confirmat interesul cluburilor din Premier League, gata să ofere o sumă record pentru Liga 1, în schimbul atacantului de la FCSB.

Mingea este în terenul lui Gigi Becali, spune Anamaria Prodan. Patronul celor de la FCSB se va întâlni în curând cu oficialii din Anglia, pentru a negocia mutarea.

„Când facem un transfer vrem să-l vedem definitivat. Gigi va sta faţă în faţă cu reprezentaţii clubului din Premier League şi vom vedea. O să discutăm, patronul va alege una din cele patru variante pe care le avem. Suma este de 15 milioane de euro! Aceasta este cifra cerută de patronul FCSB-ului.

Dennis Man are o cotă extraordinară şi este singurul jucător pe care România îl poate vine pe o astfel de sumă. FCSB cântăreşte enorm pentru că este Steaua Bucureşti. Un club care îţi face cotă, este altceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Dennis Man, dorit în trecut de rivalele FCSB

Printre echipele interesate de transferul lui Dennis Man s-ar afla Norwich City, ultimul loc din Premier League. Gigi Becali nu vrea să-i dea drumul lui Man pentru mai puțin de 15 milioane de euro.

Dennis Man s-a transferat la FCSB în anul 2016, de la UTA. Gigi Becali a plătit în schimbul său 400.000 de euro. Dinamo și Craiova s-au mai interesat de serviciile fotbalistului la acea vreme, dar nu au vrut să achite suma de transfer.