Gigi Becali: Luăm titlul în Ardeal, din naționalism. Cu "țiganii" nu mai am treabă

Gigi Becali: Luăm titlul în Ardeal, din naționalism. Cu "țiganii" nu mai am treabă
Foto: 7est.ro

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că formația sa va câștiga matematic titlul de campioană în Ardeal, în fața celor de la CFR Cluj, pentru a da dovadă de naționalism, arată EVZ.

Mă refer la aniversarea titlului, la evenimentele pe care le vom face, pentru că vrem în Ardeal să se vadă că în România Steaua este simbolul şi românii câştigă, că este echipă numai cu jucători români şi că în România câştigă Steaua.

Vrem să facem în Ardeal câştigarea titlului 24 şi vrem să facem apoi şi în Ştefan cel Mare – Groapă. Facem o aniversare în Ardeal, pe piept cu tricolorul României, cu harta României direct în Ardeal”, a spus Becali.

Acesta nu s-a rezumat la atacuri doar contra celor de la CFR Cluj, ci a înțepat și celelalte două rivale ale steliștilor, Dinamo și Rapid.

„Suporterii au o sete de titlu şi trebuie să se descătuşeze acum. Mai întâi o facem din naţionalism, în Ardeal, ca să le dăm peste bot, că niciodată nu vor mai lua în România titlul.

Niciodată, în viaţa lor, ei nu vor mai lua titlul, eu nu îi las. În România numai românii iau titlul. Iar câinii vor urla că numai Steluţa, acolo, campioană, campioană, campioană, campioană. Cu ţiganii nu mai am treabă, ei sunt cuminţi, nu ai treabă cu ei”, a adăugat Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe